fiorna.blogg.se

2021-01-29
16:48:02

I framtiden - Spel

Vad är det som ligger i framtiden för mig när det gäller spel då? Det är 3 spel som ligger och väntar kan man väl säga.
 
Det första är Cat Quest som jag faktiskt kommer börja spela redan ikväll, vet inte så jättemycket om spelet mer än att du är en katt som ger sig ut på äventyr, det ska tydligen finnas flera cat puns också.
 
Sen ska jag också spela Final Fantasy 4 då jag klarat ut 3:an också. Ska även köra Final Fantasy The After Years eftersom jag redan äger det. Vet inte så mycket om Final Fantasy 4 heller, mer än att jag antagligen igen kommer behöva rädda världen från undergång eller så 😅 Det är så det brukar gå i Final Fantasy spel.
 
Det tredje spelet som jag kommer spela i framtiden är Okami. Det är ännu ett långt JRPG spel så kommer spela det när jag är klar med Bloodborne. Okami har jag spelat förut och jag ÄLSKAR det, det har otroligt fin grafik, intressanta game mechanics och väldigt mycket sidoquester att göra. Med andra ord så är det perfekt för mig. Du spelar som guden Amaterasu (en varg btw) och du använder din svans som pensel för att utföra olika magiska attacker. Någonting i världen håller på att gå fel och det är upp till dig att ta reda på vad och varför. Till hjälp har du den vandrande målaren Issun, trädanden Kaguya, den världsberömda svärdsmästaren Susano och den mysteriske Waka.
 
//Fia H