fiorna.blogg.se

2022-03-27
15:54:36

The Legend of Heroes: Trails in the Sky SC - Recension

Dags för en till spelrecension, jag fortsätter med Trails in the Sky, denna gång Second Chapter
 
 

Titel: The Legend of Heroes: Trails in the Sky SC

Genre: JRPG

Format: PC

Speltid: Ca 70 timmar

 

Handling: Trails in the Sky SC börjar direkt där FC slutar. Estelle beger sig ut i Liberl ännu en gång, denna gång dock som en fullfjädrad Bracer! De mystiska händelserna från första spelet börjar få sig en förklaring men ingen hade nog kunnat ens börja att ana vad som faktiskt var i görningen!

Gameplay: SC tar systemet från FC och förbättrar det, tillräckligt lika för att man ska förstå sig på det, tillräckligt nytt för att det inte ska bli tråkigt.

 
Omdöme: Kan inte annat än säga att jag älskade SC lika mycket som FC, de lösa trådar som fanns kvar i FC får sin upplösning i detta spel. Storyn är igen det som verkligen briljerar i Trails in the Sky, den grep tag i mig från första början och sen släppte den inte förrän det var slut. Vi får återse många karaktärer och får stifta bekantskap med många nya. Allt får inte en upplösning i detta spel, Trails in the Sky är bara början på en lång spelserie, men det som behöver få sig en upplösning får det. De lösa trådar som är kvar gör en bara mer hypad på att få spela fortsättningarna. Legend of Heroes: Trails in the Sky SC får precis som sin föregångare 10/10
 
//Fia H